Vad säger kunderna?

Hej Maria, vännen !

Alla gäster som hör av sig säger att maten var så god och det stämmer perfekt :) och
det gick som ”en dans” med din proffsiga hand och planering !

Må så gott Maria, jag önskar dig all framgång !
Kram XX

Hej!

Vi är mycket nöjda! Barnen tyckte lite olika vilket var förväntat: Klas tyckte att allt var mycket gott medan Karin var lite skeptisk till vissa saker. Men hon provade allt! Vi tyckte det var lagom mycket av allt och väl avvägt mellan kött, grönsaker och ris/pasta, och som planerat blev det en matlåda och någon dag två mindre matlådor över till oss vuxna till vardagslunchen, vilket också var bra.

Hej Maria!

Tack så mycket för god mat. Barnen tyckte att det var jättegott, så även vi vuxna.

Det är så att jag/vi undrar en sak? Kan man beställa denna tjänst varannan vecka?

När vi har barnen så är det så att det är mycket som händer med idrott mm och vi äter alldeles för sent. Det vore bättre om vi kan tillbringa tid med våra barn när de äntligen är här. Jag och sambon äter ju matlåda på arbetet, så då skulle vi behöva beställa 6 portioner.

Hej kära Maria,

Nu har jag nominerat dig, fyllt i och skrivit: Jag har anlitat Maria både privat och på jobbet. Hon är ett proffs, tillmötesgående, på gott humör, positiv och lagar helt underbar mat. Man kan beställa allt från svenska köttbullar till en buffé med specialiteter från hela världen. Hon är språkkunnig och social, hjälpsam och effektiv.

Kram och lycka till,
XX

Kul! Förresten, om du någon gång skulle behöva en referens så är det bara att säga till! Vi berättar gärna om hur fantastisk du är!

Kram
XX

-Du är värd allt – eller som jag avlutade min motivering ”Hon är en sann entreprenör med stort hjärta”

Kram,
XX

Ser gott ut! Denna veckans kyckling med risotto var helt fantastisk!! Den får du gärna köra i repris någon gång :)

Trevlig helg!
XX

Hej Maria!

Tackar, tackar. Nu har jag vilat ut ett par dagar och nu börjar jag röra på mig, väldigt försiktigt. Nina gjorde god husmanskost till oss. Tack så mycket. Vill bara säga att du är bäst.

Tack Maria,

Det är så underbart att komma hem till en kyl med färdig gudomlig mat!!! Man tror nästan inte att det är sant!

Ville bara säga tack.

Med vänlig hälsning,
Jenny

Hejsan!

Jag var på ett event i Uppsala i maj där du presenterade dig och vi fick även provsmaka en del rätter, som var otroligt goda! Vi fick lämna e-post adress om vi var intresserade av att få något recept. Det jag skulle vilja ha är rätten med glasnudlar och en fisksås (du visade flaskan) kommer ej ihåg mer, men jag köpte flaskan med fisksås och glasnudlar och nu vet jag ej vad jag ska hitta på med dessa…

Mvh xx

Hej Maria!

Vi har haft en toppenhelg, hoppas du också haft det! En snabb fråga: går det att byta ut lammfärsbullarna mot lasagne eller blir det för många ugnsrätter då? Om inte, går det att hitta på något annat med lammfärsen? Tack för att du lagar så otroligt god mat, du har verkligen förändrat vår vardag – plötsligt har vi VARJE DAG tid för allt det där som vi tidigare fick stressa för att hinna med någon gång i veckan! Vi är otroligt nöjda!

Många hej!
A och L

Kära Maria,

Jag vill bara tacka dig/er för att ni tar så väl hand om mamma. Hon riktigt längtar efter att ni kommer och lagar mat åt henne. Hon har till och med gått upp i vikt!

Tusen tack från familjen xxx

Tjoho,

Tack för all den goda maten. Vi äter mer men bättre, vi har aldrig ätigt så mycket grönsaker i hela vårt liv förut. Midjemåttet har minskat med 2 cm. Vi är så glada.